Mens det koger op kommer du mandlerne ned i en minihakker / blender og blender dem til mindre stykker - ikke til mel, de skal stadig have en mellemstor størrelse
Cookiesene bliver sprøde udenpå og bløde indeni, og det er altså en fornøjelse når man bider i dem og bid efter bid støder på nye overraskelser i form af små stykkerchokolade, nougat eller marcipan
Det har været den længste pause i bloggens historie, men det betyder ikke, at jeg hverken har opgivet bloggen eller er stoppet med at lave nye opskrifter til den
Hak chokoladen og kom det op i to skåle sammen med halvdelen af den kondenserede mælk i hver (eller bare det hele i én, hvis du laver med én slags chokolade)
dyppe dem i smeltet chokolade inden og toppet med frysetørret hindbær/jordbær eller brombær. En dag du kan gå i shorts og top, og solens varme tiltrækker en lyst til noget koldt, sundt og friskt
I dette indlæg kan du få inspiration til gode, sunde mellemmåltider, der ikke vejer for tungt i hverken maven eller kalorieindtaget, men stadig smager godt og stiller den værste sult
Lactosefree Chocolate, Almond & Seasalt Bar er en sindssygt lækker og knasende chokoladebar. Derfor vejede jeg mig, da jeg stod op mandag morgen – for at kunne følge udviklingen, og et mulig vægttab
Jeg lavede begge portioner for at kunne sammenligne de to. Det er ikke noget problem, at hver boller på nuværende tidspunkt består af flere stykker, for den skal alligevel strammes op og rulles til en bolle