Du kan tilføje andre krydderier til oksekødet eller vælge en andet slags fyld. Da jeg den anden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang pirogger med i madpakken
Sådan kan jeg bedst selv lide den. Jeg har aldrig lavet den traditionelle ret før – men kastede mig ud i det og det er bestemt ikke sidste gang der bliver serveret stuvet hvidkål herhjemme
Ingredienserne har man altid på køl og retten kan varieres i det uendelige. Ofte er det middagsmaden i mange franske hjem når man ikke orker at lave mad eller lige har fået købt ind
En brunch behøver ikke nødvendigvis at være usund, men du kan hurtigt gøre den lige så lækker og smagsfuld, ved at være opmærksom på de små ændringer du kanlave
Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad sådan en stor kasse kan anvendes til. Jeg synes, at det var synd bare at smide den store pap-kasse ud, og havde derfor lavet et opslag på Stor-skraldsgruppen - Århus, hvor det er muligt at finde stort set ALT hvad hjertet begære - helt gratis
Tryk store huller med fingerne i brunsvigeren som remoncen kan samle sig i under bagningen. Som en ægte fynbo er en af mine favoritkager helt klart brunsviger, og den hører sig til til en hver fødselsdag skåret ud som en kagemand eller -kone og dekoreret med slik
der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lide ægte, lun bearnaise… Men det smager faktisk fantastisk (og helt anderledes end færdige løsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt