Har du ikke sådan en form, kan du vælge at presse to kugler sammen (en af hver) og folde den ind i bagepapir hvorefter du fryser den ned inden den overtrækkes med chokolade
med bagepapir i, hvis du er i tvivl om, at du kan få isen ud af formen) og sæt isen i fryseren. Du kan selvfølgelig udskifte chokoladenog marcipanen med andre lækkerier fx nødder, kiks eller bær, og på den måde lave din egen favorit is - men prøv først denne opskrift, for den er ret lækker
Opskriften ser måske lidt overvældende ud, og der er da også en del forskellige ting, der skal laves, men som jeg også har markeret nedenfor, er der mangeaf delene, der kanlaves i god tid, og så er det lige pludselig meget overkommeligt
Når cremen er kølet af vil den være mere “fast i det” – pisk dernæst cremen smidig igen med en elpisker og fordel den ovenpå kagebunden med frugtkødet i formen – gerne med en centimeters afstand til kanten
I år har jeg udviklet nogle fine små moussekager, som mankan dele med ikke kun dén ene, man holder af, men sammen med en hel gruppe af folk, der betyder noget særligt for én
Nu vil jeg nyde min første dag på barsel, men hvad skal jeg dog finde på i dette sørgelige regnvejr. Hvis kagen lavesaftenen før kan det være en god idé, at vende et par blade smeltet husblas i den færdige creme, så det hele ikke "løber" fra hinanden i løbet af natten
Skær omkring udstikkeren med en skarp kniv og løft kagestykket op, så du kan arbejde med det. Det er en god idé at lave et par ekstra, hvis vingerne knækker
I den oprindelige opskrift, bruges der appelsin marmelade men det kan jeg ikke lide pga. Gateau Marcel er egentlig bare en bagt chokolade mousse, hvor man bruger den samme mousse til hele kagen, så den er vanvittigt let at lave
Dem mankan købe lever bare sjældent op til standarden, som jeg har skabt i mit hoved, så jeg har i noget tid arbejdet på at kreere den helt perfekte opskrift