Og et par pikantekyllingebryster . Syrnet naturel, hytteost, æg, salt og peber blandes. Det skete en torsdag aften, i form af denne lækre spinat/hytteost tærte
Suppler gerne tærten med råkost og et par pikantekyllingebryster (hvis den bruges til aften). Mintidligere sambo og jeg blev enige om, at der laves alt for lidt tærte herhjemme - så det måtte der laves om på
Marokkanskkylling og couscous. Jeg blev virkelig overrasket over denne ret. Et saftigt stykke kyllingebrystgratineret med hytteostblandet med sprøde pinjekerner, citronskal og friskbasilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Jegvil også gerne lige benytte lejlighedentil at sige tak til alle jer, der kommenterede og skrev tilbage på mitindlæg om madplaner den anden dag – jeg tror godt, at vikanbliveenige om, at der vil komme madplaner her fremover i ny og næ
krydderiernekan erstattes med andre krydderier, som du har i hjemmet. Den kan enten laves helt fra bunden, eller af en rest kartofler fra gårdagens aftensmad
Brødet har jeg stort set direkte hapset fra den svenske upcomingbikinifitnessatletSofhie, hvis blog kanfindes på Jeg holder meget af at browse hendes opskrifterigennem, fordi de oftest indeholder få og simpleingredienser, som jegaltid har i køkkenet eller i det mindstehurtigtkan få fat på
Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoli og grøn peberfrugt for mit vedkommende