Hvad er smørdampet opskrifter

Smørdampet hvite asparges med spekeskinke !

Smørdampet hvite asparges med spekeskinke !

Løp og kjøp - smaker helt nydelig. -ikke altfor mange varmegrader. Hvit asparges dyrkes beskyttet og tildekket med jord i hele vekstperioden og høstes når spissen kommer opp til overflaten
Kremete Kylling gryte

Kremete Kylling gryte

) Servergjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Lynlækker torsk med porre og tomat

Lynlækker torsk med porre og tomat

-samtale med lederen i huset og det bliver egentlig rart at evaluere min start i huset, også fra hendes side af, og måske blive mere afklaret omkring hvad jeg gerne vil fremtidigt – blive eller rejse J Jeg skal bagefter på besøg i en naboinstitution hvor jeg skal have en enkelt arbejdsdag som “nødpasning” med en medhjælper – lidt spændende at opleve at blive tildelt alt det ansvar når jeg nu ikke havde det som studerende
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Der til har jeg smørdampet noget spidskål med gulerødder og vendt med lidt røde linser og så en superlækker sød/stærk dressing til som passer godt sammen med tunfrikadellerne
Hornfisk stegt i rugmel

Hornfisk stegt i rugmel

Serveres med små kogte kartoflerellersmørdampet spidskål. Antal personer. Skær hver filet over i to stykker
Tapas- Asparges med parmaskinke

Tapas- Asparges med parmaskinke

Jeg har lavet tapas, og herer den første af opskrifterne. Opskriften tager ca. Opskriften er til ca. Læg hurtigt låg over og lad dem smørdampe i ca
Sprængt unghane

Sprængt unghane

En rigtig spæd forårs ret til frokost eller middag. Knus koriander let i en morter og tilsæt koriander og peber i lagen

Mini Pommes Anna

Disse kartofler “Pommes Anna” er sprøde og lækre, og gode som tilbehør. Nytårsaften stod menuen på disse kartofler til hovedretten og det var bare superlækkert
Mad. God mad. Bedste mad i 2017 …

Mad. God mad. Bedste mad i 2017 …

Finde lokale råvarer, spise ting, som vi ikke aner, hvader og bare leve livet. Smørdampet torsk med knoldselleri, sprødt kyllingeskind, kamille-infuseret fløde og dildolie