Jeg er løbet tør for glutenfrit rugbrød som jeg ellers altid plejer at have et lager af i fryseren. Jeg trængte dog til noget andet end rugbrød og har istedet bagt et rustikt og groft glutenfrit brød
Det er groft, sprødt og rustikt, men pas på for det er også utrolig mættende. I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
Skyl dine pærer og skær dem i skiver, ternellerstykker – hvad end du foretrækker. Og hvis du, ligesom jeg, har svært ved for megen hvedemel, bliver den lige så sprød og næsten endnu mererustik af, at der i denne opskrift er brugt speltmel – og rørsukker i stedet for almindeligt hvidt sukker
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Derer gået meget kage i den, på det seneste, men hvem er ikke vild med kage. Men bare for at vise at jeg altså spiser andet end kage, kommerher en opskrift på af mine tærtefavoritter… Fyldet varierer dog fra gang til gang, og denne gang var mit første forsøg med en “Løgtærte”, men bestemt ikke det sidste
Idéen til de rustikkemorgenboller fik jeg på Twin-food. Her i pinseferienerder ekstra tid til morgenmaden, og tid til at eksperimentere med forskellige opskrifter
Jeg har forsøgt mig med disse rustikkeboller. Derer nu intet som nybagte boller om morgenen. Og så her i weekenden, hvor man rigtig har tid til at stå op og bage dem helt friske
Jeg har derfor været en tur i køkkenet, og det kom der en opskrift på rustikkegulerodsboller ud af. Her hvor vi går en tid i møde, hvor det ikke er uvant at regnen trommer mod ruden og vinden rusker i træerne, så er det godt at sidde lunt indenfor med en kop dejlig the og en bolle med ost