Hvad er pecorino ost opskrifter

Persillepesto

Persillepesto

Således ermulighederne mange og ved at prøve dig frem kan du jo finde frem til lige netop den variant som du synes smager bedst – det kommer selvfølgelig også an på hvad du serverer den til
Hjemmelavet pasta og ravioli med spinat

Hjemmelavet pasta og ravioli med spinat

Man kan komme stort set hvad som helst af fyld i en ravioli, det er lidt fesen at sige at det kun er fantasien dersættergrænser, men det passer
Calzone

Calzone

I og for sig kan du komme hvad som helst i din calzone – jeg bruger den personligt selv som en slags restepizza, når det er på tide at få ryddet ud i grøntsags- og kødresterne
Traditionel pesto med basilikum – pesto alla genovese

Traditionel pesto med basilikum – pesto alla genovese

revet ost af typen Parmigiano Reggiano DOP eller Grana Padano DOP. Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Pasta Amatriciana

Pasta Amatriciana

Revet Pecorino Romano, ellerParmesanost. Anret på tallerkener og server med det samme med revet ost. En klassisk italiensk pastaret som stammer fra byen Amatrice i det centrale Italien, nærmere betegnet i regionen Lazio

Pasta med svinemørbrad i flødesauce

Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portion svinemørbrad i flødesauce og hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

I mangel af denne kan du også bruge ost af typen Parmigiano Reggiano ellerPecorino Romano. Pastaen erbjerget, den røde tomatsovs med de mørke og brændvarme stykker af aubergineer lavaen, og de hvide flager af ostforestiller sne, som daler ned fra himlen over vulkanen
Lasagne al pesto

Lasagne al pesto

På det sidste lag drysser du med lidt ekstra ost. Lasagne al pesto er den anden (og lidt mindre kendte) af de mest klassiske måder at lave lasagne på – den første er selvfølgelig lasagne alla bolognese
Æble-pærechutney

Æble-pærechutney

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, bring dem i kog og lad dem snurre uden låg i ca. 400 g skrællede, udkernedeæbler. 400 g skrællede, udkernedepærer. 375 g rørsukker. 200 g sultanas (store, lyse rosiner)