mørkøl. Bland herefter eddike, tomarpure, fond og øl i. Braiseret svineskank. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
øl, gernemørk. Steg løgene blanke i gryden og tilsæt kød og øl. Svinekæberer noget af det møreste svinekød, man kan få, og de er virkelig velegnede til en god vintersimreret
Opskriften herer, tro Meyer-style, nordisk med mørkøl, æblemost og æblecideredikke, men kan helt sikkert også gøres frankofil med hvidvin, urter og tomater
I Bryggerbollernehererder også masser af honning til at supplere den mørkeøl og give et fint spil mod den let bitre malt, ligesom solsikkekernergiver en let nøddeagtig smag også
Disse show pieces bærer præg af overdrevne snit, skuldre ellerhvadder nu er fokus på den næste sæson, og kan ofte kun bruges til modeshows ellerskydninger af billeder