Bagte kartofler – Kartoflenerenherlig grøntsag, rodfrugt ellerhvad du nu vil. De lækre ”franskekartofler”, dererkartoflensbutterdej med masser af smør mellem kartoffelskiver i lag
Kartoflerer no option, så hvaderder tilbage. Menuenjuleaften består traditionelt af entenandestegellerflæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franskekartofler, brun sovs og lun rødkål
Brug hvad du har i køleskabet ellerovervej at lave denneversion med masser af løg. fransk løgsuppe med ostebrød ellerbruger dem til syltede rødløg ellerkaramelliserede løg til eksempelvis en nem, lækker omelet med gedeost
Nååh ja, og så kan den, fuldstændig ligesom tærte, også fyldes med alt, hvad du har i køleskabet. Galettenerenfransk og lidt mere rustik tærte, hvor du folderkanterne op omkring i stedet for at bruge en tærteform
Smelt smør ved middelvarme i en gryde og steg løg et par minutter, til de bliver bløde. Da jeg for en måneds tid siden i dette indlæg spurgte jerlæsere, hvilke opskrifter I gerne ville se flere af, var der mange af jer, der ønskede suppeopskrifter
Hvader cordon bleu. Olivenolieeller smør elleren blanding til stegning. Cordon bleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – eren ret, jeg – hver gang jeg servererden – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
Stegpandekagen i smør – først på denene side, vendden, læg lidt revet ost og en skive skinke på midten, slå et æg ud ovenpå og fold kanterne ind, så pandekagenbliver firkantet og ægget bliver ‘inden for murene’