Hvad er en fransk steg opskrifter

Fransk Bondesalat

Fransk Bondesalat

Steg bacon skiverneen pande ved middel varme. Porcheret æg (ellersmilende æg). Bacon, brød og asparges forberedes
Nem fransk løgsuppe med kartofler

Nem fransk løgsuppe med kartofler

Tilsæt kartofler, løg og hvidløg - og stegden gyldne. Derer mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det eren forret, elleren hovedret
Fransk kyllingsalat med estragon

Fransk kyllingsalat med estragon

Stegkyllingelårerneen rist omviklet med bacon eller lav begge dele hver for sig. Jeg er vild med blandingen af kylling, bacon, karry og mayonnaise
Skinkestang

Skinkestang

Soignerchampignonerne, skær dem i tern, og steg dem på en meget varm pande uden tilsætning af fedtstof
Bagte kartofler

Bagte kartofler

Bagte kartoflerKartoflenerenherlig grøntsag, rodfrugt ellerhvad du nu vil. De lækre ”franskekartofler”, dererkartoflensbutterdej med masser af smør mellem kartoffelskiver i lag
Dansk jul: Langtidsstegt flæskesteg af svinekam

Dansk jul: Langtidsstegt flæskesteg af svinekam

Kartoflerer no option, så hvaderder tilbage. Menuenjuleaften består traditionelt af entenandestegellerflæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franskekartofler, brun sovs og lun rødkål
Grov løgtærte med hytteost og timian

Grov løgtærte med hytteost og timian

Brug hvad du har i køleskabet ellerovervej at lave denneversion med masser af løg. fransk løgsuppe med ostebrød ellerbruger dem til syltede rødløg ellerkaramelliserede løg til eksempelvis en nem, lækker omelet med gedeost
Spinat galette med soltørrede tomater, pesto og gedeost

Spinat galette med soltørrede tomater, pesto og gedeost

Nååh ja, og så kan den, fuldstændig ligesom tærte, også fyldes med alt, hvad du har i køleskabet. Galettenerenfransk og lidt mere rustik tærte, hvor du folderkanterne op omkring i stedet for at bruge en tærteform
Bøf Bearnaise og fritter

Bøf Bearnaise og fritter

Men fælles for alle stegemetoderer at det skal være rygende varmt så man får indkapslet al smagen i kødet
Cassoulet

Cassoulet

Men da madplanen blev lavet, der sagde DMI altså regn, så derfor tænkte jeg på daværende tidspunkt, at fransk simremad nok ikke var helt skævt
Cremet blomkålssuppe med æble og ristede græskarkerner

Cremet blomkålssuppe med æble og ristede græskarkerner

Smelt smør ved middelvarme i en gryde og steg løg et par minutter, til de bliver bløde. Da jeg for en måneds tid siden i dette indlæg spurgte jerlæsere, hvilke opskrifter I gerne ville se flere af, var der mange af jer, der ønskede suppeopskrifter
Cordon bleu

Cordon bleu

Hvader cordon bleu. Olivenolieeller smør elleren blanding til stegning. Cordon bleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – eren ret, jeg – hver gang jeg servererdentænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
Crepes som i Frankrig

Crepes som i Frankrig

Stegpandekagen i smør – først på denene side, vendden, læg lidt revet ost og en skive skinke på midten, slå et æg ud ovenpå og fold kanterne ind, så pandekagenbliver firkantet og ægget bliverinden for murene
Karbonader

Karbonader

Derer vist ikke rigtig nogen, derer helt klar over, hvadforskellener. Alt hvad du kan finde på at servere til krebinetter, vil også gøre sig godt her