i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. å. d
Derforbruger jeg ofte retten som en mulighed for, at få brugt de sidsteresterikøleskabet. Hvor er det dog svært, at vende sigtil at derefterhåndenbliver mørkt tidligt om eftermiddagen
For så kan den stå og hvileikøleskabet, mens derspises hovedret etc. Kender du det der med, at du har bagt nogle forskelligetingover nogle dage – eller måske har du haft gæster og lavet lidtlækkeriertil dem, og pludselig har du rester af al muligt alle vegne
i en kasse på altanen ellerterrassen – men selvfølgelig skal derikke kunne komme dyr til. Skyl og skær appelsineniskiver, skyl og skær æblet, gerne med skræl hvis den erfin, i både