Den skal være som en tyk grød og tilsæt evt. I fredags da jeg lavede boller til vores mine kollegaer og vores fredagshygge lavede jeg også en portion glutenfri boller
Bland melet med carob og bland det i lidt efter lidt indtil konsistensen er som en meget tyk grød. Jeg forbeholder jeg mig altid retten til de sprøde endeskiver
Til morgenmad i dag spiste jeg boghvedegrød og en lækker smoothie. Start ved at koge boghveden op med rismælken, salten og vanilien, indtil boghvederne "sprækker" og væsken til dels er væk
at lave denne is med boghvedeflager, risflagerellerhirseflager. Spis fibrene i grødeller. er lidt fedtet/klistret, så jeg tænkte at havremælken kunne være en god base i
Det er langt fra alt, hvad Manhatten kan byde på, men det herer mine favoritter (og mange af dem ermad-relaterede), og jeg håber, at I kan bruge mine tips, hvis I planlægger en tur til New York i fremtiden
Hvadhedder det nu. Jeg har haft manna og boghvedegrød som favoritter førhen. Hæld de knækkede kerner og boghveden op i en skål og hæld kogende vand over til det dækker
Jeg har da også tidligere postet en opskrift på Banan-kokospandekager, men i går forsøgte jeg at bruge boghvedemel i dejen, og jeg må sige, at det virkelig var et hit
Sæt boghvede, havre, vand og rugkerner i blød inden du går i seng. Derfor består min morgenmad for det meste af en god portion grød, gerne med en masse frugt på, så jeg bliver mæt lang tid af gangen
Boghvedeflager. Boghvedegryn. Hel boghvede. En fin, lind grød, der skal koge 7-10 minutter. 1 dl økologisk flager* til 2 dl vand. En fin, lind grød, der skal koge 5-7 minutter. 1 dl økologisk boghvede* til 1 ½ dl vand. 7 minutter og trække i 7 minutter. 1 dl økologisk flager* til 2 dl vand. 1 dl økologisk boghvede* til 1 ½ dl vand