Risalamanden må ikke være alt for kold, da husblassen da vil stivne for hurtigt. Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Sukkeret piskes hurtigt i – massen skal ikke piskes til en marengsmasse. Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Det er den første kage vi har lavet, hvor vi har brugt ganache til, at smøre op med og når man lige vender sig til, hvor hårdt og hurtigt det størkner, er det utroligt nemt, at arbejde med og give en meget pæn overflade
Hernæst puttede jeg æggene i og samlede dejen hurtigt. Danske kager er hun blevet glad for, men hun kunne ikke lige forestille sig udformningen – runde småkager af mørdej, med valnøddestore kugler af kransekagemasse, foldet til Napoleons hat og dyppet i chokolade
Det er ikke fordi der er noget i vejen med almindeligepandekager, men amerikanske pandekager egner sig altså helt klart bedre til brunch eller morgenmad
Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. 50 g gryn (jeg brugte almindelige fintvalsede havregryn). Tænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn). 50 g gryn (jeg brugte almindelige fintvalsede havregryn)
De får nemlig ret hurtigt ben og gå på. I sidste uge besluttede jeg mig for at lave misforståede kager (altså crinkle cookies, som de originalt hedder)
Ingredienserne til denne brownie er tit nogle, man altid har i køkkenet, så kagen er god, hvis man får uventede gæster og lige hurtigt vil baske en kage sammen
Vi kunne på ingen måde nå at få den spist, så min hjerne gik naturligvis meget hurtigt i kagetanker. Den her kage er simpelthen for god til at være sand – Lækker, nem, hurtig og ret sund
Det kan godt være at jeg er en brød-pige, men jeg elsker også kage, og især cookies. Smagen er dog i top og de runde kager her går forrygende sammen med en kop te, eller kaffe
Lad panden med nøddekaramellen stå på restvarmen fra komfuret eller skru ned på mindste varmeniveau, mens der formers, ellers kan det finde på at stivne for hurtigt