De her langtidshævede boller er verdens letteste boller at lave og vi gør det ofte. Jeg stiftede bekendtskab med deres lækre varer på Ingerlevsmarkedet i Århus og har for nylig til min store glæde fundet frem til deres netbutik
Squashen i dejen gør bollerne lækre og svampede, synes vi og uden at de er helt proppede med squash. Vejrudsigten lover tilmed sol og varme langt hen i næste uge
Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
Dejen kan formes til boller, men det prøvede vi ikke. Vi fulgte de medfølgende anvisninger, dog skiftede vi smør ud med mælkefri margarine i cookieopskriften
Næste morgen formes bollernemed to spiseskeer, dejen er nemlig ret klistret. Jeg lavede dem til brunch den anden dag og tager dem med på farten og madpakken, hvis det lige skal gå hurtigt
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Nemme og hurtige glutenfrie boller og med en masse sunde fedtstoffer fra kernerne. Hvis du ikke kan spise dem alle, så lav da en halv portion eller smid bollerne i fryseren