Hurtige boller med tørgær opskrifter

Sprøde boller med hampefrø

Sprøde boller med hampefrø

Lækre sprøde bollermed hampefrø er en ny opskrift som jeg har afprøvet og det bliver en af favorit opskrifterne på boller
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Det gav nogle meget lækre bollermed en dejlig smag og som tilmed er meget sunde, da hampefrø indeholder så mange gode sager

Hyggelig decembermorgen med lune hjemmebagte boller

De her langtidshævede boller er verdens letteste boller at lave og vi gør det ofte. Jeg stiftede bekendtskab med deres lækre varer på Ingerlevsmarkedet i Århus og har for nylig til min store glæde fundet frem til deres netbutik
Grove Squashboller

Grove Squashboller

Squashen i dejen gør bollerne lækre og svampede, synes vi og uden at de er helt proppede med squash. Vejrudsigten lover tilmed sol og varme langt hen i næste uge
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Kan den laves hurtigere. Kan man bruge dejen til boller. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Rustikke pølsehorn

Rustikke pølsehorn

Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
Melmix af høj kvalitet fra Feelgood Bakery

Melmix af høj kvalitet fra Feelgood Bakery

Dejen kan formes til boller, men det prøvede vi ikke. Vi fulgte de medfølgende anvisninger, dog skiftede vi smør ud med mælkefri margarine i cookieopskriften
Fastelavnsbollerlækkerier

Fastelavnsbollerlækkerier

Det er jo den tid og yngstesøn er hjemme på vinterferie og det er koldt udenfor ♥ Derfor skal der selvfølgelig bages bollermed hindbær-/cremefyld ♥
Langtidshævede LOW FODMAP boller

Langtidshævede LOW FODMAP boller

Næste morgen formes bollernemed to spiseskeer, dejen er nemlig ret klistret. Jeg lavede dem til brunch den anden dag og tager dem med på farten og madpakken, hvis det lige skal gå hurtigt
Glutenfrie grovboller med gullerod

Glutenfrie grovboller med gullerod

Nemme og hurtige glutenfrie boller og med en masse sunde fedtstoffer fra kernerne. Hvis du ikke kan spise dem alle, så lav da en halv portion eller smid bollerne i fryseren