Rugbrøds crutoner. Hygge søndag med MARKRÆS og kager. Marmorkage med kokos, marabou og glasur. Skal til tøzeaften med en gluten allergikker og har fundet denne dejlige opskrift
Hvis dejen deler sig, men efter et par sekunder samles (næsten) igen er den god ellers skal der tilsættes mere mel elle vand (hvi dejen ikke samler sig - mere vand, hvis den samler sig for hurtigt - mere mel)
Lille Josefine må stadig ikke få rugbrødmed kerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
OG ikke mindst skulle det være hurtigt at lave. Et brød der spises hver eneste dag året rundt, skal bare være lavet af de bedste ingredienser og med en ordentlig mavefølelse
Jeg startede først med at udelukke speltmel fra min kost, men efter et par uger på dieten mærkede jeg hurtigt, at jeg manglede en masse fibre i min kost, som jeg ellers var vandt til at få rigeligt af
For lige at reklamere lidt mere for brødet her, og virkelig at overbevise jer om at I skal bage det, vil jeg sige at det både er hurtigt og let at lave
Det kræver selvsagt en madpakke, og hvor lækker en portion koldskål eller en lækker sandwich med rejer og dildressing end lyder, så er ingen af delene særligt velegnede til at have stående i varmen og til at spise hurtigt og uden at det kræver en pause fra skriverierne