Jeg er vokset op med hummus. Min bonusmor er fra Libanon, og der er derfor altid blevet serveret hummus i rigelige mængder for mig - og selvfølgelig altid af bedste arabiske kvalitet (
En gul og frisk sag krydret med karry, citron og sprøde mandler, en silkeblød og mild rød hummus med grillede peberfrugter med et spark af chili, og ikke mindst en lækkergrøn pestohummus med basilikum og ristede solsikkekerner
Hummus behøver ikke laves af kikærter. Butterbean Hummus til 2 personer. I denne version har jeg brugt butterbeans, og jeg har rørt den cremet med friskost
Opskriften her er super simpel, og titlen siger pænt meget, hvad den består af. Billedet af denne hummus med artiskokker, olivenolie og pinjekerner er sådan et, jeg kan kigge på i meget lang tid
Opskrift Basilikum hummus. Hummus er sundt og lækkert som, dip, tilbehør og pålæg. Jeg har tidligere lagt en af mine favoritter ud på bloggen, tomat hummus
Jeg spiste min hummus sammen med gulerods- og agurkestave. Derudover passer hummus også glimrende til både kød, fisk, fjerkræ og vegetarretter og kan også spises ovenpå brød eller knækbrød som et mellemmåltid
Der stod en bøtte græsk yoghurt i køleskabet og så googlede jeg dette i håb om at noget lækkert ville dukke op, og her faldt jeg over en opskrift på hummus
Hummus holder sig fint en uges tid på køl i glas med låg. Smør det ristede brød med hummus. Ristet brød med hummus, tomat og avocado1 dåse kikærter (400 gr, drænet vægt 240 gr)3 spsk væde fra kikærterne2 lime1 spsk Tahin (sesampasta)6-8 spsk olivenolie1 spsk ristet sesamolieHæld væden fra kikærterne over i en skål
Opskrift på hummus finder du her. Vi har lavet den røde hummus med rødbede længe, men nu skal der nye grøntsager i hummusen, og det er min ynglingsgræskar der bliver blendet med
Man kan jo ikke have en vegansk madblog, der hedder noget med kikærter uden at have kikærteopskriften over dem alle, veganerens yndlingstilbehør, araberens leverpostej, fremtidens tunmousse