D. e. n. m. i. d. a. g. f. k. s. t. h. l. -. ". A. r. b. N. J. /. ø. ,. o. y. O. p. 4. j. c. 2. 5. å. u. L. v. T. æ. 1. H. (. ). 7. 0. ½. 6. 3. S. R. B. V. F. K. P. e g
tzatziki eller hummus. Oksekødsfrikadeller m. Related Oksekødsfrikadeller m. Fordel kødbollerne/frikadellerne på risten og bag i ovnen i 15-18 minutter
20 frikadellerDu skal bruge. Kog quinoaen efter anvisning på pakkenSkræl gulerødder og rødbedeRiv gulerødder, rødbede og løg ned i en skålPres hvidløget og kom det i skålenTilsæt de færdigkogte quinoa (de skal lige køle lidt af)Kom æggene i og rør godt rundt til du har en klæbrig farsTilsæt salt, peber og lidt karry Varm olien på en god pande og form farsen til frikadellerSteges til de er gyldne på begge siderHer er quinoa frikadellerne serveret med kartofler stegt i ovnen, brun sovs, agurkestave og hummus 2 dl rød quinoa
Det er nemlig resterne af den lækre grønærtehummus, der blev lavet om til små grønne deller. De små deller smagte så lækkert og er et rigtig fint alternativ til falafler eller almindelige små frikadeller og så var de så nemme at lave, da "farsen" jo blot lige skulle røres op og steges
Det tager lidt tid at planlægge menu og indkøb samt at forberede fx knækbrød, hummus og andre gode sager der skal bruges på kuren, så det er en god ide at starte et par dage inden med at gøre klar til det
Youghurt med frisk frugt, hjemmelavet tunmousse, æg med chili mayo, frikadelle, oksespegepølse, oliven tapenade, hummus, 2 slags oste, friske grøntsager med lidt balsamico over og til at slutte gildet af med var der en lækker svampet gulerodskage med ostecreme
fryser jeg nogle små portioner ned, hver gang jeg laver hummus, for så har jeg billigt og sundt pålæg lige til at tage op, aftenen inden det skal bruges til madpakkerne