Hummerhaler retter opskrifter

Hummerbisque

Hummerbisque

Først skal kødet pilles fra hummerhalerne (husk at fjerne tarmen). Disse to første retter blev toppet med en dessert, som jeg kalder
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Forretterne var velsmagende og veltilberedte. Egentlig ret store retter og tataren der blev serveret med fritter mindede mere om en hovedret og jeg selv der elsker tatar kunne ikke finde en rød tråd der kunne få tataren til at passe ind med en hovedret
Skaldyr i chilisovs

Skaldyr i chilisovs

Det er en seriøs luksusret hvis man vælger at anvende hummerhaler, men vi følte for lidt selvforkælelse den sommeraften, så vi sprang ud i det

Panorama Restaurant Munkebjerg

Til forret stod valget på gratinerede hummerhaler med hvidløg, urter og sprøde brød chips. Med et udvalg mellem 5 forretter, 5 hovedretter og 3 desserter gjorde kortet overskueligt og samtidig en vished om at der nok bliver brugt friske råvarer. Desserten sprang vi over idag da alle var prop mætte efter 2 gode retter