Hovedret mørbrad opskrifter

Oksemørbrad med Fanøskinke

Oksemørbrad med Fanøskinke

Brun oksemørbraden på alle sider på en tør og hed pande. Fordel semidried tomat og estragonblade over mørbraden
Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Dette var årets hovedret til nytårsmenuen. Oksemørbrad m. Den minder egentlig lidt om forrige års hovedret, men det er også bare en sikker vinder

Guide til Budapest ♡

Til forret fik vi en gulerods-citrus-kokosmælk suppe med rejer, til hovedret en hvid fisk med risotto og til sidst en dessert under navnet ‘bitter chokolade – kaffe – passionsfrugt’, og alt smagte bare virkelig godt (men jeg var også virkelig mæt, da vi rejste os fra bordet)

Gæstemenuen, der blev væk!

Det vil sige, at jeg kom i tanke om det, da vi var kommet i gang med hovedretten, så det her var, hvad det kunne blive til
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad