Hovedret kød opskrifter

Det gode liv uden kød

Det gode liv uden kød

ristede kartofler, svampesovs og skiveskåret seitan til hovedret. af dem der hverken spise kød eller fisk og heller ikke produkter der stammer
Oksemørbrad med Fanøskinke

Oksemørbrad med Fanøskinke

Jeg køber altid kød hos slagter Christiansen. Nyder stadig min ferie på Fanø i Sønderho, især nyder jeg alle de lækre råvarer vi fortærer hver dag
Pastafad med porrer og tomat

Pastafad med porrer og tomat

Du kan bruge den som hovedret med brød. Serveres som tilbehør til kød eller som en selvstændig ret med salat og brød
Thaisuppe med rejer

Thaisuppe med rejer

Den kan varieres i det uendelige med forskelligt kød eller grøntsager, og den kan både bruges som en forret eller som hovedret, hvis man serverer den med ris eller nudler til
NOMA

NOMA

Her kommer hovedretterne. Karamellen var lavet med røget marv i stedet for smør, men smagen af karamel blandet med kødsmag var så delikat, selvom det nok mest af alt lyder virkelig suspekt
ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

Suppen forvandles nemt til en hovedret, hvis du tilsætter et par håndfulde kogte bønner eller kikærter fra fryseren, hele kogte korn som spelt eller perlebyg, fuldkornspasta etc
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Vitello tonnato kan du servere både som forret og hovedret eller som en del af en buffet. Dem, som ikke tidligere har stiftet bekendtskab med Vitello Tonnato, er måske lidt skeptiske over for sammensætningen med kalvekød og tunfisk
Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Forret, Hovedret, TilbehørFind andet med. kød. Men hakket svinekød, hakket kalv og flæsk eller hakket oksekød er også godt
Svineskank

Svineskank

Server kødet æbler, tyttebær og sauce. Nu melder sulegilderne sig. Nu har vi lov til at fylde bugen med røde æbler, gris på mange måder, sød marcipan og masser af konfekt

Marrokansk tagine med oksekød

Vi har virkelig længe gerne ville prøve kræfter med det marrokanske køkken – faktisk siden vi var til et bryllup hos gode venner forrig sensommer, der serverede hjemmelavede marrokanske simreretter til hovedret
Gazpacho

Gazpacho

Skal det være rigtig spansk, så kan du servere Paella til hovedret, Flan til dessert og masser af mousserende Cava at drikke
Fatayer

Fatayer

GA_googleAddAttr("Tag", "hovedret"). hakkekød. Kødet skal være råt. hakkekød. Kødet skal være råt. Super gode fatayer/sfiha som er nemme at lave