Den 3 retters menu vi fik om aftenen bestod af caprese til forret, oksemørbrad, krydderkartofler, grønne asparges og bearnaisesovs til hovedret samt irsk kaffe til dessert
Den bestod af forret, hovedret, dessert og skrup-af mad. Forretten kan jeg huske, var en lækker rejecocktail, hovedretten var noget steg med det hele til, desserten kan jeg faktisk ikke huske, men det jeg glædede mig mest til var skrup-af maden, for det var hjemmelavet kartoffel suppe, og det smager simpelthen så godt
I de næste to indlæg får du en samlet oversigt over forslag til forret, hovedret og dessert, natmad og kransekagen, som naturligvis ikke kan undværes kl
Hovedret - Beef Wellington. Hovedretten. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
HOVEDRET. HOVEDRET. HOVEDRET. Nu er julen ovre og hastigt ræser vi videre til nytårsforberedelser. Jeg skal for første gang i MANGE år ikke selv stå for nytårsmenuen og kan derfor ikke give jer inspirationsopskrifter fra min egen nytårsmenu 2018
Dette var hovedretten i en 3 retters menu bestående af krabbeklør til forret, denne ret og så risalamande til dessert. Dette var hovedretten i en 3 retters menu bestående af krabbeklør til forret, denne ret og så risalamande til dessert
Her kommer hovedretterne. Den første hovedret, knivmuslingen, var så skøn at kigge på. sidste hovedret. Så kom vi til den sidste hovedret, som jeg desværre ikke har noget billede af
Jeg spiste nedenstående ret som hovedret. Det er rart at mærke, at foråret er på vej. Jeg spiste knap fem røsti, så røstiportionen rækker til to personer som hovedret eller ca
Hovedretten stod min kæreste for - Vi havde købt noget meget dyrt Oksemørbrad ved slagteren, som fik 2½ time i ovnen på 100 grader, efter det kort var stegt af på panden
Suppen forvandles nemt til en hovedret, hvis du tilsætter et par håndfulde kogte bønner eller kikærter fra fryseren, hele kogte korn som spelt eller perlebyg, fuldkornspasta etc
) Det var en smuk dag, men for at gøre en lang historie kort, lad os da hoppe til hovedretten. Hovedretten bestod af det lækreste stykke oksesteg, serveret med kartofler, dampede grøntsager, sovs og så sådan nogle spinat tingester i bacon
) Nå, men I skal have opskriften på den herlige hovedret, som egentlig kun blev bestemt ud fra, at jeg aldrig selv har lavet and før, men rigtig gerne ville prøve det - og ja, så måtte mafiaen jo lige ligge smagsløg til
500 g jordskokker1/4 l piskefløde1/2 l hønsebouillion1 glas hvidvin400 g torskefiletolie til stegningsalt og peberpestobrødcroutons2 personer (hovedret) 4 personer (forret)Skræl jordskokker og skær dem i mindre stykker