Honsesalat opskrifter

Cremet hønsesalat m. kylling & bacon

Cremet hønsesalat m. kylling & bacon

Cremet hønsesalat m. kylling & bacon. By Madfidusen. March 22, 2016. No Comments. Gårsdagens menu blev til en not-so-low-carb omgang tarteletter
Hjemmelavet hønsesalat!

Hjemmelavet hønsesalat!

S. o. m. b. a. r. n. e. l. s. k. d. j. g. t. i. B. ø. ,. f. K. -. h. v. p. å. y. u. O. c. 2. 0. A. æ. J. I. H. 1. 3. (. ). 5. /. 6. %. L. N. T. 7
Hønsesalat

Hønsesalat

Del. Hønsesalat eller kyllingesalat – for begge typer kød kan bruges – smager lækkert til frokost eller forret
Hønsesalat med Karry og Æble

Hønsesalat med Karry og Æble

En lidt alternativ hønsesalat, der gør sig rigtig godt på påskebordet. Æblerne giver salaten en sødme, der står rigtig fint til den skarpe karry
Mors Hønsesalat

Mors Hønsesalat

Det her er ikke en hønsesalat, som de der halvvamle nogle, man køber som pålæg, i små bakker, i supermarkedet
Sundere klassikere: Hønsesalat

Sundere klassikere: Hønsesalat

Påskefrokosterne venter liiige om hjørnet, og jeg har fundet en velkendt klassiker frem. Hønsesalaten. Den er ifølge undersøgelser en af danskernes foretrukne pålægstyper, når det gælder de luksuriøse smørrebrød

Italiensk inspireret hønsesalat

Dette er min absolut ynglings hønsesalat, den er perfekt. Smørstegt kylling, creme fraiche, mayo og parmaskinke… Dette er en hønsesalat hvor den får fuld skrue, og den smager derefter
Faster Inges uovertrufne tunmousse

Faster Inges uovertrufne tunmousse

Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom
Tærte m. skinke og porre

Tærte m. skinke og porre

Yndlingstærten. Det her er en vindertærte. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Grove kuvertbrød

Grove kuvertbrød

Vi ville gerne have lidt nybagt brød til rejer og hønsesalat så jeg har taget udgangspunkt i koldhævede brød men med den ændring at jeg har lavet dem grovere ved at udskifte noget af melet med rugmel og grahamsmel, ligesom jeg har formet dem til boller/trekanter istedet for brød