Påskefrokosterne venter liiige om hjørnet, og jeg har fundet en velkendt klassiker frem. Hønsesalaten. Den er ifølge undersøgelser en af danskernes foretrukne pålægstyper, når det gælder de luksuriøse smørrebrød
Dette er min absolut ynglings hønsesalat, den er perfekt. Smørstegt kylling, creme fraiche, mayo og parmaskinke… Dette er en hønsesalat hvor den får fuld skrue, og den smager derefter
Kartoffelmad med mayonnaise, ristede løg og tørret æggeblomme. Og en hønsesalat for hyggens skyld. Kyllingen til hønsesalaten var en ganske enkel kylling, som dagen inden blev proppet i ovnen ved 180 grader i en times tid
Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom
Yndlingstærten. Det her er en vindertærte. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Vi ville gerne have lidt nybagt brød til rejer og hønsesalat så jeg har taget udgangspunkt i koldhævede brød men med den ændring at jeg har lavet dem grovere ved at udskifte noget af melet med rugmel og grahamsmel, ligesom jeg har formet dem til boller/trekanter istedet for brød