Her er laksen serveret med ovnbagtehokkaidogræskar samt en lækker avocado-ananas relish. Start med at skære din Hokkaidogræskar i mindre stykker, er den økologisk kan du beholde skindet på, som virkelig giver en dejlig sprød kant
Vask hokkaidogræskaret godt og halver det. Skrab kernerne ud og skær selve græskaret i skiver på ca. Hokkaido har brug for noget syre for at trække smagen frem, så hvis du synes, at den er blevet lidt fad i det – så giv den lidt mere citron/ balsamico og lidt salt
¼ – ½ hokkaidogræskar. Salaten smager rigtig dejligt og har både en sødme fra græskar og gulerødder og en fedme fra feta, som harmonerer fantastisk sammen
En af mine favorit-spise her på denne årstid er hokkaidogræskar. Nu har jeg smidt dem i en skøn salat, hvor hokkaidoternene er bagt i ovnen, og derefter sammensat med en skøn kombination af proteinrige belugalinser, frisk spinat, persille og en lækker, cremet gedeost (du kan også bruge feta)
Bloggen er gået i græskarmood, så her kommer endnu en opskrift med hokkaido. Jeg har allerede kastet mig ud i at bage med dette lækre græskar, og da jeg er stor fan af fritter, var det oplagt at prøve endnu en sundere version, denne gang lavet på græskar