pandekage smurt med hoisinsauce. 2) Server andebrystkødet sammen med pandekagerne, hoisinsauce,. Mmmm. denne klassiske kinesiske ret egner sig rigtigt til fredagshygge, og smager helt
Hertil blander god en god skefuld hoisinsauce, et ordentligt skvæt soya og chili. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Her vil jeg klart foreslå hoisinsauce, kinesisk soja og/eller chilisauce stærk eller mild. Vietnamesiske forårsruller bliver også kaldet friske forårsruller
Marinaden har en gennemtrængende smag, hvor det salte, søde og stærke kommer til udtryk, men det er i sær et skvæt hoisinsauces, som giver smag og kraft til marinaden
1 stk svin, godt stort (fru Plum brugte 2 skanker til denne portion)1 aubergine4 store løg1½ dl hoisinsauce (fåes i etniske og kinesiske butikker)2 spsk brunt rørsukker1 spsk sirup2 stjerneanis1 stang kanel1 laurbærbladet stykke appelsinskal, øko og ikke sprøjtede1 spsk kommenfrø2 tørrede chili uden kerne (det blev lidt stærkt, men faktisk ret godt)4 skiver ingefæret skvat soyasovsskær auberginer og løg i gode store stykker. bland hoisinsaucen med 1½ dl vand (jeg brugte en slat kaffe jeg havde i stedet),sammen med de ristede krydderier. 1½ dl hoisinsauce
4 spsk rød karry4 spsk fiskesauce2 spsk soyaEn sjat sød chilisauce1 spsk hoisinsauce (eller tilsvarede sukker)2 dåser kokosmælkMeget gerne friske limeblade, finthakkedeHalvdelen af dit bundt af den stærke basilikumMasser af sød chilisauce- køb det hos din thaiforhandler, også den lille, det er meget billigere end i supermarkeder. 1 spsk hoisinsauce