Cremet, krydret tomatsuppe. For mig er der ikke meget, der slår en skål god, frisk pasta medhjemmelavet pesto, friskecherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
Så menuen kom til at stå på hjemmelavettomatsuppe. I går fik vi en kæmpe portion frisketomater og da en del af dem var revnet, skulle de bruges med det samme
Hjemmelavettomatsuppe – opskrift. Tomatsuppemedfrisketomater. Men jeg synes der er meget mere smag i flåede tomater på dåse end i frisketomatermed mindre det er sæson for gode, danske tomater
Så jeg kastede mig ud i en hjemmelavet omgang, og det har været et solidt hit siden da. Så den har ligget på hylden de sidste mange år, indtil jeg sidste år kom forbi en café i Aarhus, der serverede tomatsuppe som dagens ret
Okay, det er store ord - men hjemmelavettomatsuppe er nu engang bare en efterårsfavorit. Så jeg kastede mig ud i en hjemmelavet omgang, og det har været et solidt hit siden da
Det var en åbenbaring da jeg første gang smagte hjemmelavettomatsuppe. Den her lavede jeg den anden dag da jeg havde skraldet en bakke flotte tomater, og ikke vidste havd jeg skulle gøre med dem
grissinierne til tomatsuppe - klik her for at komme til opskrift på nem hjemmelavettomatsuppe. Disse hjemmelavede semi-dried tomater smager himmelsk samme med pasta vendt i grøn pesto