Den anden dag havde jeg dog lyst til lidt forandring (og havde kurven fuld af overmodne bananer), og så skulle der laves sprød og hjemmelavet granola igen
Top med hjemmelavet granola og nyd din luksus morgenmad. Jeg spiser ofte A38 med hjemmelavet granola om morgenen, men nogle gange er det altså rart med en forandring
Hver morgen spiser jeg en skål A38 med sprød granola på toppen, og det plejer at være hjemmelavet banan granola (hvis du ikke har prøvet den endnu, har du mine varmeste anbefalinger
Hvis der er noget, der minder mig om den gang, jeg boede hjemme, så er det hjemmelavet granola aka. Den er sødet med modne bananer, og da jeg havde nogle lækre dadler i køleskabet også, tænkte jeg, at den nye version skulle sødes med dadler også
Jeg spiser normalt A38 med hjemmelavet Chunky banan granola (som er min absolutte yndlingsmorgenmad), men når jeg engang imellem spiser noget andet, bliver det tit grød – især nu hvor det er koldere udenfor, kommer grød helt sikkert på menuen herhjemme lidt oftere
Pålægget er enten en hjemmelavet humus eller æg og tahin – gerne med lidt salat eller spinat. Derfor spiser jeg altid minimum 2-3 mellemmåltider i løbet af en dag gerne bestående af gulerødder, Caktus stænger eller, som på billedet, en skål blandede nødder og tørret frugt
Hjemmelavet hindbærsyltetøj. Grøn salat med et drys af tørret figner. Onsdagskagen blev i dag til havregrynskager, men i stedet for at lave dem med den traditionelle smørcreme har de fået et pift af hindbær
Vi fik også hjemmelavet koldskål med kammerjunker og rabarberkompot, det lækreste brød i kurv, spejlæg med pesto og marrokanske pølser, halv avocado med ristede nødder, ost og så delte vi en sprød kanelsnegl
Skyr med hjemmelavet granola. Tørret frugt – som snack. Tag lidt skyr/anden yoghurt og kom en af ovenstående hjemmelavet granola på – eventuelt med lidt friske bær
Server dem med skyr, bær og nødder eller en gang hjemmelavet is, fx banansoftice eller jordbæris. Eller sortbønnebrownies hvis vi skal holde os til modersmålet
Bestil en skål med frisk frugt, en frittata med græskar, gedeost og dertilhørende salat og friskbagt brød, yoghurt med frisk frugt og hjemmelavet granola, varm quinoagrød… og jeg kunne blive ved