- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Ingredienser 500 gram kartofler 1 bundt radiser i fine skiver½ dl snittet purløg Et bundt forårsløg i fine skiver1 rødløg i ternEt bundt asparges i mundrette stykker1/2 æble i fine ternMarinade1 dl olivenolie1 spsk vineddike1 tsk Dijon sennepSmag marinaden til med salt og peber1
havsalt (kan undlades hvis man ikke er så megt til den saltede side). Tilsæt fløde og salt. 1 tsk havsalt (kan undlades hvis man ikke er så megt til den saltede side)
Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Hjemmelavet, koldrøget og lufttørret bacon. Saltning. Vend det en gang i døgnet, så det bliver jævnt saltet
Bland mel og salt i, bland mel i til dejen ikke klister for meget. 20 g gær6 dl lunken vand3 tsk salt2 dl yoghurtca 1 kg melOpløs gæren i vand og yoghurt. 3 tsk salt