- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavetlakridssirup. Jeg forsøgte mig med at lave både en sød lakridssirup og en saltlakridssirup, men den søde lakridssirup blev til en tyk grød med en frygtelig masse klumper, som endte med ikke at stå til at redde
Smag til om du ønsker mere lakrids/tangsalt i din is. Nordisk Tangsalt er i høj grad rig på den femte grundsmag, Umami, som betyder Velsmag og er med til at give retten dybde og mundfylde
Hjemmelavet marcipan på den lidt sundere måde og med ingredienser af den gode slags. Her i huset er vi ret vilde med lakrids og da jeg har fået købt lidt forskelligt fra Johan Bulow, så var det jo oplagt at lave en lakrids marcipan
Udover rugbrød er romkuglerne som traditionelt lavet med (hjemmelavet) hindbærmarmelade, kakao og romessens, og så har jeg tilføjet dadler, kokosolie og havregryn
Hjemmelavet koldskål med vani. Bland hvedemel, sukker, fintrevet citronskal, salt, bagepulver og korn fra vaniljestangen (most med en smule af sukkeret, så kornene skiller sig lidt fra hinanden) i en skål
Hjemmelavet Bounty kugler. Dadelkugler med lakrids, choko. 1 tsk salt. 1 tsk salt. Jeg bruger stenalderbrød til snacks, jeg bager et helt brød skærer det i små stykker og fryser det ned
Jeg har tidligere år lavet fx chokoladekarameller, saltmandler, fransk nougat, flødekarameller med salt, hjemmelavet nutella og fine chokoladepinde til varm chokolade
Jeg husker dog ikke helt, hvad det blev til med de solbær, men selv tænker jeg, at min egen høst skal blive til rugbrødslagkage med hjemmelavet solbærmarmelade
salt. lidt chilipulver og lakrids. Salt. Opløs salten i vandet (varm det lidt i en gryde og stil gryden i en vask med vand for hurtig afkøling) Brænd whiskyen af på en pande for at få alkoholen ud – og fordi det ser fedt ud Men sørg for at slukke emhætten pas på øjenbrynene
Så er tiden ved at være "Hjemmelavet fyldt chokolade tid" og jeg er i fuldt sving, skal bla. Marcian abrikos fyld med et pift af rosa peber og salt, flødechokolade i kanten og mørk i bunden