hjemmelavet). Personligt er jeg typen der elsker køleskabskold pizza. Tilsæt æg, salt og kokosolie og pisk det sammen med en elpisker, så du får en smuldredej
Jeg foreslår, at du enten laver en tærte eller hjemmelavetpizzamed ting fra køleskabet, så du kan få ryddet ud og er klar til en ny uge (ikke medregnet i indkøbslisten)
Bestil en skål med frisk frugt, en frittata med græskar, gedeost og dertilhørende salat og friskbagt brød, yoghurtmed frisk frugt oghjemmelavet granola, varm quinoagrød… og jeg kunne blive ved
I stedet bøjer du kanterne ind over fyldet, hvilket giver et mere rustikt oghjemmelavet udseende. Det ligner faktisk lidt en mellemting mellem pizzaog tærte
Fordelen ved et basislager er, for mig, at man altid kan trylle et hjemmelavet måltid mad sammen ud fra få ingredienser, og uden at man skal købe alt ind hver gang man har lyst til en ret