Lækker hjemmelavet cremet mango is i vaffel, med hjemmelavetjordbærguf. Det er noget der giver en minder tilbage til barndommen når mor lavede hjemmelavet isvafler, dog var det ikke med mango den gang, men en klassisk flødeis der kom i
du kan røre lidt i en varm kop mælk og dermed lave hjemmelavet chai the, lave en kop the/kaffe og toppe med mælkeskum og drysse med sirup (se ovenstående billede) eller også kan jeg virkelig anbefale at spise varm havregrød med friske æbletern, ristede nødder og chai sirup til morgenmad – GUF
Sashimi er en guddommelig gave til folket, som indeholder bunkevis af guf og goder til kroppen. I denne uge har mit “Sund Tordag” indlæg besøg af Miss Julia
Bunden er min sunde udgave af Kransekage, mens jordbær-fyldet er min udgave på sund guf til is. Er der overskud af cremen, kan den kasseres eller bruges som guf til is
Flødeboller – hjemmelavet marcipan og lidt om temperering af chokolade. Der var den perfekte guf — som jo også kan bruges til is, hvis du til allersidst lige pisker lidt knust frysetørret hindbær/jordbær i
hjemmelavet kransekagekonfekt og efter fyrværkeriet kiks med ost og frugt. Vi har derudover planer om snacks og guf i løbet af aftenen, men maven har været meget træls her efter jul med mange smerter og ubehag, så jeg ved endnu ikke, hvor meget jeg skal gøre mig forhåbninger om
Det smager lækkert, det smager sødt og det smager næsten som GUF (ja, guf som der altid for mit vedkommende bliver toppet med, når jeg bestiller en god hjemmelavet vaffelis med kugler)