Bare sørg for at købe friskeravioli af en god kvalitet. Hæld et par skefulde skaldyrsbisque over (sørg for at få ærterne med), fordel jomfruhummerhalerne på hver tallerken og drys til aller sidst med lidt frisk basilikum
Noget af det bedste vi ved er hjemmelavetfrisk pasta, særligt når vi laver noget som carbonara eller ragu, hvor pastaen gerne må være nogen store brede nogen, der kan tage godt imod
Opskriften er hentet fra kogebogen Moderne Mamma i en fart – et must i ethvert wanabee italiano køkken Jeg har tilpasset opskriften med hjemmelavede pastaplader, det er bare så meget mere lækkert med helt frisk pasta, fremfor noget pasta fra køledisken lavet for flere uger siden …
Hjemmelavet pasta er skønt. Her valgte jeg det klassiske spinat/ricotta fyld – det bestod af. Som sovs til disse skønne ravioli valgte jeg her en klassisk smør-salvie sovs, men tilsat trøffelolie og lidt friskrevet trøffel
med lidt frisk tomat, som smager fantastisk til avocado. Sød kartoffelraviolimed røget laks og avocadocreme (Den ene halvdel er også medhytteost/spinat)
Jeg brugte tortellini med skinke og ost, mest af hensyn til kæresten, der ikke er overbevist om, at spinat er en fødevare, men enhver variant kan indgå, såvel som tortellinien kan erstattes af ravioli, endda en hjemmelavet en af slagsen
Bare sørg for at købe friskeravioli af en god kvalitet. Hæld et par skefulde skaldyrsbisque over (sørg for at få ærterne med), fordel jomfruhummerhalerne på hver tallerken og drys til aller sidst med lidt frisk basilikum