Så er tiden ved at være "Hjemmelavet fyldt chokolade tid" og jeg er i fuldt sving, skal bla. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
Så er tiden ved at være "Hjemmelavet fyldt chokolade tid" og jeg er i fuldt sving, skal bla. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges. Limesaften og flormelistilsættes og der piskes langsomt og meget kort igen – Kun lige så saft og melis har fordelt sig
Så er tiden ved at være "Hjemmelavet fyldt chokolade tid" og jeg er i fuldt sving, skal bla. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
Så er tiden ved at være "Hjemmelavet fyldt chokolade tid" og jeg er i fuldt sving, skal bla. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges. Limesaften og flormelistilsættes og der piskes langsomt og meget kort igen – Kun lige så saft og melis har fordelt sig
Så er tiden ved at være "Hjemmelavet fyldt chokolade tid" og jeg er i fuldt sving, skal bla. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
Så er tiden ved at være "Hjemmelavet fyldt chokolade tid" og jeg er i fuldt sving, skal bla. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
Så er tiden ved at være "Hjemmelavet fyldt chokolade tid" og jeg er i fuldt sving, skal bla. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
Kagen er pyntet med fondant – den hvide og lilla er hjemmelavet efter denne her opskrift. Jeg havde lavet det dagen før, og skal man det, så vil jeg anbefale at holde lidt igen med flormelisen, da den tørre lidt ind, og så kan man godt ende med en lidt for tør fondant
Det er på hvordan man laver hjemmelavetskumfidusfondant. Tilføj undervejs mere og mere flormelis. en halv pakke flormelis ned i skumfiduserne og rør det rundt med en ske
Tilsætflormelis lidt efter lidt til det har en god konsistens ala modelervoks. Hellere bruge mindre flormelis end opskriften siger, end at lave den for tør, så føl dig frem