Krydderolie og kryddersalt er egentligt enormt nemt at lave, og så kan det virkelig sætte prikken over en god salat, i dressinger, på kød og fisk og meget mere
Dressing. En herlig ret, fuld af smag og kraft. Pisk dressingen sammen, og vend den i salaten. Form aflange kødboller/kebabs (størrelse som en lille frikadelle, men aflang)
Mens kyllingen koger laver du karrydressingen. Jo flere gange vi smager en fødevarer, og bliver introduceret for den på forskellige måder, jo hurtigere vil vi tilvænne os smagen af den, og med tiden kunne lide den
Med et sprødt økologisk spidskål i køleskabet og en busk fyldt med lækre modne stikkelsbær var det oplagt at lave en spidskålssalat med stikkelsbær og en dressingaf god olivenolie og hjemmelavethyldeblomstsaft smagt til med salt og peber
Dressingen laves på basis af mayo lavet på æg/eddike/olivenolie. Blande blande og spis sammen med bønnfritter, grøntsagsstave, salatdressing eller whatever