Kammerjunkerne inde i isen er lidt blødere i det – nærmest som chokoladestykker i en chokoladeis – og det er et rigtig fint spil som opstår med de sprøde, som isen lægges på
Jeg har lavet og spist en del hjemmelavet is her på det sidste. chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup. chokoladeis. Min søster er nemlig helt vild med lakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
Forretten blev en hjemmelavet græskarsuppe med chili, ingefær og limegræs. Desserten blev denne hjemmelavede chokoladeis, som fik et twist af frisk chili, hakkede mørk chokoladestykker med chili og blev også toppet med denne chokolade og knuste frysetørrede hindbær
Hvor længe kan hjemmelavet is holde sig. Ofte når man får hvid chokoladeis i gode isbutikker, smager de alligevel ikke helt af hvid chokolade, men nærmere oversød mælk med vanilje