Hjemmelavedemælkesnitter. Så nemt er det. Margarinen smeltes og røres sammen med de øvrige ingredienser (brug en grydeske), tilsidst tilsættes det kogende vand
Hjemmelavedemælkesnitter 5 stk Æg. Æggene deles. Æggeblommer og sukker piskes sammen. Kartoflerne (kogte og kolde) rives groft på et rivejern og vendes sammen med citron, mandler og mel, ned i sukker- og æggeblandningen
Hjemmelavedemælkesnitter. Æg og sukker piskes, og de øvriges ingredienser blandes i dejen, og voila så er den klar til at komme i en springform og i ovnen ved 175 grader i ca
Hjemmelavedemælkesnitter. Jeg savnede en passende portion kagedej til at fylde min mini-springform (15cm) og ville se hvad mine mange nødder kunne piftes op til
Hjemmelavedemælkesnitter 2 stk Banan/er. Bananerne lægges på grillen på siden. De vendes efter ca. 3 min (afhængigt af varmen på grillen- jo varmere jo kortere og modenhed af bananerne - jo mere moden jo kortere) og skal have 3 min mere på den anden side
Hjemmelavedemælkesnitter. Denne marmelade kan laves i flere variander. Jeg lavede halvdelen af portionen med vaniliesukker og den anden halvdel med kanel