Sådan laver du min lagkage med koldskål og hindbær. en håndfuld friske hindbær. Hvis det skal være ekstra lækkert – så prøv at lave en lagkage med koldskål
O. m. f. å. d. a. g. e. h. r. j. ø. s. l. ,. t. v. æ. p. n. k. o. i. D. u. y. I. b. C. K. c. ). L. P. S. 3. 2. 0. (. 5. %. ½. 1. T. F. M. R. H. J. N. /. -. E. Å. G. z. w. V. 4. A. <. 3 g
De lyse bunde er helt almindelige, dem kan du bare google, men så var der den fantastiske hvid chokolademousse, der er lavet næsten som jeg plejer at lave min hindbærcreme, men blot uden hindbær
Blandede bær (frosne eller friske) – jeg brugte frosne blåbær og hindbær. Jeg lavede derfor en sprød lagkage på nøddemarengsbunde og bærcreme – og den er oven i købet overraskende nem
Hindbær til at komme i mellem lagene. I dag blev Onsdagskagen til en kæmpelagkage. Kom den ene slags mousse på den første bund og fordel hindbærrene ud over, tryk dem lidt ned i moussen
Det kan være du også har lyst til at prøve min opskrift på Dessertkage med appelsin og hindbær. Lagkage med mokkacreme og hasselnøddebunde, – med revet syrligt æble
En pose frosne bær (jeg bruger enten hindbær eller skovbær). For lidt over en uge siden havde min kæreste fødselsdag, så derfor lavede jeg selvfølgelig lagkage
En let, smuk og høj lagkage, der med sine pistaciebunde, hvide chokoladecreme med citron, samt friske hindbær, smager helt fantastisk dejligt - og lidt af spirende forår og begyndende sommer
Rugbrødslagkage med hindbærmarmelade og vaniljesød chantillycreme. Men jeg kan godt lide fornyelse, så min udgave, i denne omgang, er med sød hindbærmarmelade, chantillyskum og masser af kobberdryssede bær på toppen – altsammen toppet med smeltet chokoladedrizzle, for lige at give kagen det sidste “Oomph”, der gør den helt uimodståelig at sætte tænderne i