Mine flød ikke SÅ meget ud, men så hævede de "opad" i stedet for, og jeg tror, det var, fordi jeg brugte frosne hindbær og fromage frais, så dejen var mere flydende, end hvis der havde været knap så meget væske, men det gør ikke noget dårligt ved selve cookien
pasteuriserede æggehviderHindbærfromage. friske hindbær til afpyntningMandelbund. Hindbærfromage. Husblassen vrides for vand og kommes direkte op i den varme hindbær-vanilje mos
Den køles af, og resten af fromage fraisen spredes ud på kagen, og derefter rulles den sammen. 250 fromage frais el. Bland æggeblommerne i en anden skål med bagepulver, vaniljeessens, sød og 125 g fromage frais/kvark. (og hindbær smager rigtig godt) 1 tsk bagepulver. 250 fromage frais el
Hindbærfromage. Vrid husblassen for vand og bland den direkte i den varme hindbærvaniljemos. Vend hindbærblandingen med resten af flødeskummet til en ensartet fromage og fordel den straks på bunden
Der er blåbær, hindbær og en ganage. - billederne er fra min mormor og morfars guldbryllup, hvor jeg eksperimenterede lidt med kransekage konfekt og forskellig fromage
Denne hindbær blanding kommes nu op i skålen med den resterende let piskede fløde og det hele vendes nu forsigtigt sammen til en ensartet fromage, der straks fordeles på lagkagebundene
* Den mørke hindbærfromage fordeles over hindbærene. Den eneste ændring jeg har lavet i opskriften er, at komme friske hindbær i kagen, efter fødselarens ønske