Nu har ungerne så længe plaget, om vi ikke kunne prøve, at lave en udgave med hindbær. Det fik vi lavet i går og resultet er blevet en hård kamp på morgenbordet mellem hindbærmarmelade med lakrids og jordbærmarmelade med lakrids
Ellers kan jeg anbefale Camilla Plums metode med at opvarme sukker og fordampning, prøv at se på DR's hjemmeside1 kg hindbær½ kg syltesukker1 vaniljestang1 citronAtamonRens hindbær og check at der ikke er nogle mugne imellem. 1 kg hindbær
Chokoladekage med kaffe, hindb. Har du nogensinde smagt “Den du ved nok” -kagen. Den kaldes vist også chokolade drømmekage eller gufkage, men jeg kan nu bedst lide navnet “Den du ved nok” – og den passer perfekt til en lidt grå og blæsende søndag
Det er klart en af mine yndlingsdesserter, og nu er jeg klar med en ny version med hindbærcoulis og karamel, og den er virkelig god (hvis jeg altså selv skal sige det)
Chokoladekage med kaffe, hindb. Dette er blevet en af mine nye yndlingskager. En skøn chokoladekage med fudge-agtig konsistens og en himmelsk chokoladesmag
Der er egentlig allerede en opskrift på panna cotta med hindbærcoulis på bloggen (se bare her), men den anden dag fik jeg en ide til en ny, efterårsversion med æble og karamel
Så kan jeg anbefale denne hindbærmazarin. Sprød i kanten, svampet i midten, syrlige hindbær, marcipan og store stykker af hvid chokolade + en hemmelig ingrediens… Jeg havde tænkt over, om det var muligt at tilføje den, og jeg kan sige, at det passer virkelig godt til
Smør to af stykkerne med et jævnt lag hindbærmarmelade. 150 gr mørk chokolade150 gr blødt smør150 gr sukker4 æg100 gr mel1 dl hindbærmarmeladeSmelt chokoladen over vandbad. 1 dl hindbærmarmelade
For første gang lykkedes det mig, at lave en roulade, som både har en fantastisk smagskombination, har en fast og cremet hindbærcreme i midten og en dejlig chokoladesmag i selve rouladen
Du kan nu finde opskriften på denne lækre og sunde is, på min nye hjemmeside -. Denne hjemmeside vil stille og roligt blive overført til min nye, hvorpå denne blog, vil udgå
Sund marcipan med hindbærsmag. halvdelen af hindbæren i blenderen og blend. Mangler den farve (og smag) tilsættes mere hindbær, indtil du er tilfreds med smagen og farven
Skyl hindbær og skræl kiwierne, gem en skiv til pynt. Pres først hindbærrene og derefter kiwierne og bland juicerne i et glas med knust is eller hæld forsigtigt først kiwi- og derefter hindbærjuicen over isen så ser det ekstra smukt ud