Det her er ikke bare en kage, det er en pandekage-kage. Ja en kage lavet på pandekager. Det er egentlig lidt sjovt, at jeg i ugens løb lavede denne kage for efterfølgende at se Louise fra Bagedysten også lave en kage bestående af pandekagelag
Sidste aften inden 4. semester starter i morgen med første forelæsning i forskningsmetode. Den skal nydes med lidt forberedelse og et godt afsnit af Borgen, som altid Jeg har haft en fantastisk weekend, da mine forældre og bedsteforældre har været på besøg siden igår lørdag
Jeg må indrømme, at jeg frygtede lidt at skulle lave denne opskrift. For første gang lykkedes det mig, at lave en roulade, som både har en fantastisk smagskombination, har en fast og cremet hindbærcreme i midten og en dejlig chokoladesmag i selve rouladen
De lyse bunde er helt almindelige, dem kan du bare google, men så var der den fantastiske hvid chokolademousse, der er lavet næsten som jeg plejer at lave min hindbærcreme, men blot uden hindbær
I første udfordring lavede jeg lækre horn med marcipan og chokolade, i anden omgang blev det til cheesecake i glas med passionsfrugt og hyldeblomst og sidste gang forsøgte jeg mig med en pandekagelagkage med hindbærcreme og chokolade
Hindbærcremen. Her får du opskriften på en utrolig lækker og sundere julet Cheesecake. Fordel i mellemtiden hindbærcremen ovenpå brunkagebunden, som du har sat tilbage i din springform igen
Dog skal hindbærcremen først røres og kommes på lige inden kagen serveres. Jeg havde fundet opskriften i bogen med den simple titel “Kagebog” fra The Hummingbird Bakery