Bland alle indgredienser undtagen mel sammen og rør rundt med et piskeris. Smør til stegning. På toppen kommes et lag revet hvid chokolade og der pyntes med en masse bær
Ælt marcipan og sukker sammen med hænderne. Ælt derefter smørret i lidt ad gangen. Hæld halvdelen af den varme fløde over den hakkede chokolade og rør godt med en ske eller en dejskraber, til chokoladen næsten er smeltet, og massen er skinnende blank
De lyse bunde er helt almindelige, dem kan du bare google, men så var der den fantastiske hvid chokolademousse, der er lavet næsten som jeg plejer at lave min hindbærcreme, men blot uden hindbær
Hæld først hindbærcremen over kiksebunden. Kiksene knuses fint og blandes med det smeltede smør. Alligevel er det første gang jeg forsøger mig med at lave den selv
I første udfordring lavede jeg lækre horn med marcipan og chokolade, i anden omgang blev det til cheesecake i glas med passionsfrugt og hyldeblomst og sidste gang forsøgte jeg mig med en pandekagelagkage medhindbærcreme og chokolade
Dog skal hindbærcremen først røres og kommes på lige inden kagen serveres. blødt smør. Jeg havde fundet opskriften i bogen med den simple titel “Kagebog” fra The Hummingbird Bakery
Bryllupskage opskrift med nøddebund, hindbærcreme og appelsinmousse. Legeret hindbærcreme. Smør nu frugtkødet ud over kagebunden i formen med lidt afstand til kanten
Hindbærcreme. Smuldr smør, hvedemel, flormelis og salt til det minder om brødkrummer. Jeg har lavet denne fine lille tærte, hvor, – ja, lets face it, – jeg gik lidt amok med pynten – men ved I hvad, jeg havde det så sjovt
Jeg havde egentlig planlagt at den skulle laves medhindbærcreme men da jeg ikke fik kølet hindbærene ordenligt ned før jeg blandede det med flødeskum, skilte det hele desværre