Min far kan hverken lide fondant eller flødeskum, så da min mor bad mig lave en lagkage til fejringen af hans fødselsdag, måtte jeg jo lige tænke over hvordan det så skulle være når nu jeg ikke måtte lave en traktor i fondant (han er landmand)
Pisk fløden til en lind flødeskum, og vend nænsomt hindbær og yoghurt i flødeskummet. I forrige indlæg skrev jeg om de fine små tærter med cheesecakebund, citroncrème og hindbær
Bland alle indgredienser undtagen mel sammen og rør rundt med et piskeris. Det eneste du skal gøre at at lave en ordentlig omgang pandekager, piske noget flødeskum og klaske hele møget sammen til et lækkert pandekagebjerg
De lyse bunde er helt almindelige, dem kan du bare google, men så var der den fantastiske hvid chokolademousse, der er lavet næsten som jeg plejer at lave min hindbærcreme, men blot uden hindbær
Læg sidste bund på og dæk den med et tyndt lag af hindbærcremen. Inden du serverer den pynter du den med masser friske bær (jo flere, jo bedre - det ser fantastisk dekadent ud), flødeskum i kanten (jeg bruger en sprøjtepose - det ser ekstra dekorativt ud, men en frysepose med et hul kan også gøre det) og til sidst lidt fintrevet chokolade
Dæk hindbærcremen til med husholdningsfilm og kom den på køl. Legeret hindbærcreme. Pisk fløden til en let og luftig flødeskum og vend den sammen med appelsin-snapsen ad et par omgange
Bryllupskage opskrift med nøddebund, hindbærcreme og appelsinmousse. Legeret hindbærcreme. Pisk fløden til en let og luftig flødeskum og vend den sammen med appelsin-snapsen ad et par omgange
Jeg havde egentlig planlagt at den skulle laves medhindbærcreme men da jeg ikke fik kølet hindbærene ordenligt ned før jeg blandede det medflødeskum, skilte det hele desværre
Man kan variere cremen/skummet, men denne opskrift er medhindbærcreme. Almindelig flødeskum vendt i hindbærkompot og/eller friske bær smager også rigtig lækkert
Læg sidste bund på og dæk den med et tyndt lag af hindbærcremen. Inden du serverer den pynter du den med masser friske bær (jo flere, jo bedre – det ser fantastisk dekadent ud), flødeskum i kanten (jeg bruger en sprøjtepose – det ser ekstra dekorativt ud, men en frysepose med et hul kan også gøre det) og til sidst lidt fintrevet chokolade