AnnaOg nej, det er selvfølgelig ikke fordi jeg har moslet gamle tante Anna ned i disse lækre snitter, men jeg har derimod stoppet dem op med en lækker omgang hindbærmarmelade fra Frk
Ingredienser til til en god portion hindbærsnitter. Hvis man søger en nem kage og samtidig en sikker vinder, så er den gode gamle hindbærsnitte et af de bedste bud, jeg kan komme på
Opskriften til bundene er inspireret af Mette Blomsterberg, men jeg havde en tanke om at lege lidt med den klassiske hindbærsnitte og gøre den endnu mere sommerlig
Nå i stedet blev til “julesnitter”, som i bund og grund dækker over “hindbærsnitter”. Her i en mere julet udgave, hvor der til dejen er tilsat lidt kanel og hindbær er blevet skiftet ud med en kirsebærmarmelade med smag af både marcipan og mørk chokolade
Hindbær. Jeg beklager at det har taget mig noget tid, at få skrevet dette indlæg – det er altså nemmere/hurtigere lige at smække en opskrift sammen, og fyre den op på bloggen
For noget tid siden bagte jeg disse lækre sommer snitter med bærkompot. 16 snitter)160 g havregryn125 g fuldkornshvedemel125 g farin2 tsk. 500 g blandede bær (efter eget valg, jeg brugte jordbær, brombær, hindbær og blåbær)50 g sukker2 spsk
Valget er faldet på hindbærsnitter som var min yndlingskage som barn. Ideen er altså at skifte hindbær ud med blåbær og i stedet for glasur, lave et overtræk af hvid chokolade med knuste, frysetørrede blåbær
hindbær. Kom alle de smukke violette strimler i en stor skål, og bland blåbær/hindbær dressingen. Siden jeg er begyndt at bevæge mig hen mod en low fat (801010) vegansk livsstil, med henblik på at blive 100 % RAW i 2014, er det pludselig blevet en del mere interessant og vedkommende at lave mættende og lækre salater
Den opskrift har jeg så afprøvet denne gang men har skiftet hindbær toping ud med rabarberkompot. Imens skyller og snitter du ½ bundt rabarber som så skal koges op (uden vand) med sukker