Det var jeg med min hindbærsoftice. Jeg bruger Bodylabs Extra Pure proteinpulver. Med frosne hindbær, en dåse (Änglamark) kokosmælk, en scoop proteinpulver og en stængel mynte
Friske bær. Hindbærmousse. Lad bunden køle af, mens du laver hindbærmousse. Kom hindbær, flormelis, citronsaft og vanlijekorn i en gryde og lad det koge op
Vrid husblassen og rør den i pureén. 160 g frosne brombær (hindbær, blåbær eller en blanding kan også bruges). 160 g frosne brombær (hindbær, blåbær eller en blanding kan også bruges)
friskehindbær, hvid chokolade og usaltede pistacienødder. I weekenden skulle vi have brugt nogle af alle de bær, der ligger i vores fryser fra sidste sommer, så vi kan fylde nye i, når jordbær- og hindbærsæsonen kommer
Friske bær. Chokoladebunden går rigtig fint med den syrlige hindbærmousse. Jeg lavede selv hvid chokoladebrud med lakrids og frysetørret hindbær, som var prikken over i''et i denne lækre dessert
I stedet for ribs kan du også bruge solbær, hindbær, brombær eller andre bær. Ribspuréen laver du ved at komme 400 g ribs – friske eller optøde – i en skål og komme 3 spsk
hindbær (jeg brugte frosne). Moussen laves ved at komme hindbær, vaniljekorn og tom stang, citronsaft og flormelis i en gryde og bringe det i kog - skru ned på middelvarme når det har nået kogepunktet