En herlig påskedessert, som en variation af citronfromagen. Afkøl. Riv citronen og pres saftenaf den. Pisk fløden til let skum, pisk sødestof, citronskal, citronsaft og Skyr ind i fløde
Hindbærmousse. Stil kagen i køleskabet og lad moussen stivne helt. Kom friske eller frosne hindbær, flormelis, korn fra en vaniljestang og citronsaft i en gryde
Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld afhindbærmousse i midten)Du skal bruge
Friske frugt fx blåbær, hindbær eller jordbær – skyllet. Det er også nem “gæste dessert” for den bliver faktisk bare bedre af, at blive lavet dagen i forvejen
Sæt kagen på køl mens appelsinmoussen tilberedes. Sigtet hindbærsaft. SPONSORERET af og udviklet for Lidl, der ønsker alle mødre en fantastisk Mors dag
Imens koges hindbær, flormelis, vaniljekorn og citronsaft. citronsaft. Friskehindbær. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Smør hindbærsylt på den nederste bund og lad det afkøle helt. Alternativt kan du selv lave en af bølgepap og kageplast, som jeg har gjort på billedet nedenfor (bølgepap er købt hos isenkræmmeren og er det, som de bruger til indpakning
Før ferien holdt jeg familiefødselsdag, og jeg kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om denne fantastiske kreation af en hindbærmoussekage, som jeg lavede
Pynt moussen med flødeskum og revet chokolade og/eller frysetørrede hindbær. Kagedelen af desserten består af et stykke hindbærtærte med marcipan (jeg bager en miniudgave af tærten, så det ikke bliver noget særligt stort stykke - af hensyn til at man generelt er ret mæt, når man når til desserten nytårsaften), et stykke brownie (måske triple chocolate