+ optøningstid og køletid Skyl og optø hindbær i en si. Rør optøede hindbær sammen med marmelade. Den nederste kagebund smøres med hindbær/marmelademassen, hvorefter den midterste kagebund lægges over
(Jeg bruger gerne hindbær, men alt andet kan også bruges ). Denne opskrift er bare med syltetøj, men man kan også komme kagecreme ind i rouladen sammen med syltetøjet
Hindbærfyld. Hæld kokosmælken (jeg brugte en cremet økologisk fra Änglemark) op i en skål og tilsæt et brev kagecreme under konstant omrøring med piskeris
Hindbær-citrontærte. Kagecreme. Bryllupskage brownie/hindbær. Foto. I uge 11 rejser jeg til Uganda sammen med Shaka Loveless og et hold dedikerede folk fra Folkekirkens Nødhjælp…og hvorfor så det…
Hindbær-citrontærte. Kagecreme. Bryllupskage brownie/hindbær. Så’ der konkurrence igen…. Jeg har 4 billetter til Kreative Dage og de skal gives væk til to heldige vindere – altså 2 billetter til hver