Kog fløden op langsomt, tag den af varmen og rør den hakkede hvide chokolade ned i. Hak mandlerne i en foodprocessor bland det med sigtet flormelis og frysetørrede hindbær
Bruger du frosne bær, så skal de være helt optøet og tag højde for at hindbærrene gør flødeskummet lidt tyndere, så pisk den lidt stivere end du ellers ville men pas på at det ikke bliver smøragtigt
frysetørret hindbær. soja piskefløde eller almindelig piskefløde. Smuldr kiksene i en foodprocessor eller minihakker og rør dem sammen med ingefær, salt og smeltet smør
Sæt kagebunden på et lagkagefad, fordel cremen ovenpå og pynt med hindbær og citronmelisse. Pisk fløden med flormelis og vanilje til den er næsten stiv
Blåbær, solbær, hindbær osv. Pisk flødeosten, mascarponen og fløden sammen, men ikke for længe, det må ikke blive alt for stift i konsistensen, herefter vendes chokoladen i med en dejskraber
Når kagen er helt kølet af, kan den dekoreres med letpisket fløde og friske hindbær . Skær dadlerne ud i små stykker, kom dem i en blender/foodprocessor og blend dem indtil de har konsistens som puré