Denne himmelske marskage-opskrift har jeg fra min søde svigerinde Gundhild, som kommer fra Færøerne. Det var min dejlige mands fødselsdag i går (hurraaaa)
Denne ærtepuré smager, hvis jeg selv skal sige det, fuldstændig forrygende lækkert. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehør til fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
MUMS. En rigtig synder af en opskrift. Jeg så denne fantastiske opskrift på Bittens blog lige her og tænkte med det samme på min lillebror, som elsker chokoladeboller
Til tider så forsøker vi oss på alternative oppskrifter på diverse retter. Noen ganger fordi vi ikke er så glad i hvetemel og andre ganger, som i dette tilfellet, fordi vi vil redusere sukkermengden i maten vår
Serving. 2-3 personer. Print. Himmelsk Quinoasalat med mango. By. Maria Jensen. 28. august 2015. Jeg er i den grad blevet fan af qionoa og dens konsistens i salater
Ih, så stødte jeg lige på en masse fantastiske flødebollebilleder, som jeg tog, da jeg lavede flødeboller i december måned og kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om det
Portionen giver 12 stk. muffinDet skal du bruge. 150 gr smør (rigtig smør ikke margarine)150 gr mørk chokolade 50-60%150 gr flødechokolade100 gr god hvid chokolade2 dl Cheasy fraiche 5%1 dl minimælk100 gr lys muscovadosukker4 store æg350 gr hvedemel4 spsk kakaopulver2 spsk bagepulver2 spsk appelsin pasta1 spsk rørsukker1 håndfuld mandler1 håndfuld usaltede pistacienødderSådan gør du
Jeg fik lyst til at bage nogle gedigne sunde og lækre juleboller til morgenbordet. Jeg bruger helst økologisk og gluten fri i mine opskrifter og har brugt noget rigtig godt og billigt gluten fri mel købt hos Luxplus