Læg bundene sammen og gør så tppingen klar. hvis du har en sjat vaniljesirup på lager, så kan du med fordel væde bundene ind i dette mens de køler af for sidste gang - det gjorde jeg, og det smagte himmelsk)Du kan med fordel bruge almindelig glasur til topping, men da jeg havde en frikost i køleskabet, så blev det til en omgang flødeostfrosting
Red velvet cake er også super lækker som "bunde" i en "kage i lag". Red velvet cupcakes med rødbede. Ja det er ikke noget nyt at bruge red velvet til at lave en valentines inspireret cupcake - men derfor er det nu alligevel meget cute
Da jeg følger en del mad og kageblogs, fandt jeg en god opskrift på Himmelskekager. Da jeg skulle holde min fødselsdag, besluttede jeg at nu skulle jeg prøve at lave sådan en selv, helt fra bunden
Min mening var det smagte ok, men de andre syntes kagen smagte himmelske. Min dejlige bedstefar er desværre faldet og ligger på sygehuset, så den ene af kagerne tog vi med derop
Afkøl kagen let, og del den igennem så du har to bunde. Fordel cremen på bunden, læg en bund over. Her er nogle små himmelskekager, fyld med lakrids, ja man bliver lidt inspireret når man er på Lakridsfestival(6 små kager eller 10 stykker)2 æg80 g sukker1 dl mørk sirup150 g smeltet smør250 g hvedemel1 tsk. Eller stik den ud i 6 små kager, og flæk dem