Sidst jeg havde inviteret mine veninder herhjem, havde jeg bl. a. lavet vinbladsdolma – fyldte vinblade. Jeg har faktisk aldrig nogensinde stødt på nogen i mit liv, som ikke har kunne lide dolma
Nu hvor vejret har rettet sig (på tide. er vi nogle, der synes), kan man igen få gang i grillen og gøre naboerne sultne i miles omkreds med duften af brasende lammebov på grill
Der er nye kartofler overalt ligenu og det er bare så skønt. Her er en kartoffelsalat der oser af sommer og den er lige til at tage med under armen hvis man er inviteret på grill et sted
Indenfor den relativt korte tid jeg har kigget på Rawfood har jeg fundet ud af, at "rå" som regel kan oversættes til "luksus" - det er simpelthen de ypperste lækkerier, der er i
Gris & sommer på frost. Til 14 personer. 1,5 kg svinemørbrad. 10 bagte kastanjer. Salt & peber. Afpuds mørbrad for fedt og sener og rul dem stramt i film
Hestebønner med chili, mynte og koriander. Posted on 14. august 2013 by Karen Engell Dalsgaard. Anden dag med grisestegen blev det hestebønnernes tur – hestebønner, valske bønner – kært barn har mange navne
Risotto kan være mange ting - ofte bliver den ret fed, af godt med parmesanost. Jeg synes det kunne være rart at lave en risotto kun på bouillon, som var knap så fedt og fyldt med ost
squashsalat m hestebønner og kapersdressing. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________