Skær rødløget i tern, pres hvidløget, tag bladene af oreganostilkene og kom det hele op i en skål sammen med hakket oksekød, paprika, tørret oregano, havremel, æg, salt, peber og vand
Pilhvidløgsfeddene, og knus dem. Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys medsalt og peber
Kom bagepapir på en plade og smør den medolie, bland kartoflerne medolie, parmesan, finthakkethvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen
Skræl hvidløg og skalotteløg og hak dem groft. Kom herefter dintorskefileti en blender sammen med løg, æg, salt, peber og rasp og blend det hele sammen
Del hvidløgsfeddenei kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friskerosmarin. Hak persillefint, og bland det sammen medolivenolie, salt og peber
Bland hvidløg, purløg og persille sammen med creme fraiche. Pilhvidløget og pres eller riv det. Smag dressingentilmedsalt og peber og servér til den ovnbagte laks og grøntsagerne
Helt tynde kartoffelskiver (brug et mandolinjern) ryger deri, og når de er sprøde og gyldne, så fikser du dem op med en hulske og lægger dem på fedtsugende papir og giver dem et drys salt
Bland imens ost, presset hvidløg, citronsaft og timian. Jeg bruger basilikumpesto, og jeg laver den faktisk nogle gange selv, men problemet med hjemmelavet pesto er, at det ikke holder så længe, og jeg får altid lavet mere end jeg skal bruge