helt perfekt – omend jeg ofte laver dobbeltportioner så der er til dagen efter. … En nem varianttil hverdagsretten “kyllingfiletiovn” – som ofte kan redde en travl ulvetime
Smør en lille smule olie på et ovnfast fad og placer kyllingelårenei den. Ja, det lyder skørt at bruge chips på en kylling, men ikke desto mindre er denne lille franske kartoffel-top skyld i at man får en sprød overflade, som også kan holde på andre krydderier, såfremt dette ønskes
Den store Hopballe kylling, vi købte på vores ferieudflugttilJelling, blev stegt her i weekenden. Prop fyldet godt indikyllingen og læg den i et ildfast fad
I steget for at stege kyllingenhel har jeg klippet den op og bredt den ud i fadet. Jeg var så heldig at få den fremragende “Paul Food” af Paul Cunninghami julegave af min bror og har nu læst den igennem fra enden til anden
Jeg mangler titinspirationtil at vige fra de klassiskeopskrifter, men heldigvis har jeg nogle gange hang til at købe mere end jeg gik efter, når jeg er i vores lokale Thai-biks